Programe de leadership, negociere & vânzări, team building, cursuri de formare profesională, coaching, workshop-uri de dezvoltare personală

Dima Consulting Group dezvoltă programe de training personalizate care utilizează metode de învățare experențială și interactivă, online și on-site, ce ușurează și susțin procesul de învățare, adaptând conținutul și stilul de învățare la nevoile specifice noilor generații.

Parteneri/Tehnologii

0
Peste 4.500 de Traininguri și Cursuri
0
Peste 3.500 de persoane evaluate prin Assessment Centre
0
Peste 18.000 de ore de consultanță în management și HR

Venind în întâmpinarea clienților care solicită traininguri în diferite domenii de activitate, Dima Consulting Group oferă un pachet complex de servicii menit să asigure atingerea mai rapidă și mai eficientă a scopurilor companiei dumneavoastră privind necesitatea formării și perfecționării resurselor umane de care dispuneți.

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul formării profesionale și continue, cu peste 4.500 de cursuri și traininguri organizate de-a lungul timpului, Dima Consulting Group elaborează programe de training personalizate, astfel încât să satisfacă nevoile specifice ale organizațiilor.

Echipa noastră este compusă din:

Traineri acreditați 4Mat 4Business

Formatori specializați în psihodramă

Coachi acreditați ICF

Noile generații de cursanți au nevoie de modalități captivante de învățare, iar vechile căi nu se mai dovedesc eficiente.
Dezvoltarea unor programe de învățare atractive și de impact este cheia strategiilor de Learning & Development din orice organizație.

Portofoliu companii

Intră în legătură cu noi

CONTACTEAZĂ-NE ACUM