Coaching individual și de echipă

Solicită ofertă
Uneori ai succes, uneori înveţi.
Robert Kiyosaki
Coaching-ul profesional (conform standardelor internaționale ale Federației de Coaching) este un parteneriat între un Coach și client, orientat pe proces și rezultate,
care permite angajaților să performeze semnificativ și cu rezultate remarcabile în viețile lor, în carierele și organizațiile lor.

Coach-ul are rolul de a însoți și asista clientul pentru a gândi într-o perspectivă diferită și provocatoare către rezultate ambițioase.

Tipuri de Coaching

⦿ Coaching individual – ședințe față în față sau telefonice, teleconferințe cu scopul stabilirii unor obiective și accelerării unui proces de schimbare sau de atingere a rezultatelor dorite.

⦿ Coaching de echipă – împreună cu managerul și membrii echipei realizăm sesiuni de coaching în timpul programului de lucru, în timpul ședințelor sau în afara spațiului de lucru cu scopul de a lucra diferit, de a produce schimbări pentru atingerea unor rezultate specifice, clare, bine definite.

⦿ Coaching de grup – pentru diverse categorii de angajați care au elemente comune: manageri, talente, angajați care au parcurs un program de training pe un anumit subiect, oferim sesiuni de coaching și facilitare.

Metodologii utilizate

În coachingul individual și de grup realizat de către echipa de Coachi Great People Inside respectăm standardele profesiei stabilite la nivel internațional de ICF (International Coaching Federation) și utilizăm o serie de:

⦿ Metode: abordarea sistemică, orientarea pe soluții și pe acțiune, schimbare de mentalitate, gândire pozitivă, co-development

⦿ Instrumente: Grow, Oskar, Solution Focus, VUCA, gestalt coaching, leadership situațional, abordare holistică, etc.

Echipa de Coachi Parteneri Great People Inside este formată din coachi acreditați de Federația Internațională de Coaching.

Structura procesului de Coaching

⦿ Număr sesiuni de coaching recomandate: 10 sesiuni
⦿ Din care sesiuni de stabilirea obiective + feedback : 2 sesiuni
⦿ Durată sesiuni individuale: 60-75 min
⦿ Durată sesiuni de grup: ½ ZI
⦿ Durată proces: aproximativ 2 luni
⦿ Frecvență: săptămânal
⦿ Mod de lucru: față în față și online

Solicită o ofertă personalizată

CONTACTEAZĂ-NE ACUM