Evaluări psihometrice Great People Inside

Great People Inside este o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platformă de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă.

Evaluările psihometrice Great People Inside pot fi utilizate în toate procesele de resurse umane, de la atragerea și selecția candidaților, integrarea și retenția angajaților, dezvoltarea oamenilor și stimularea nivelului de angajament, până la creșterea vânzărilor, dezvoltarea competențelor de leadership și compatibilizarea valorilor companiei cu ale angajaților.

Instrumentele de evaluare Great People Inside sunt dezvoltate de o echipă de psihologi activi în domeniul psihologiei muncii, industriale și organizaționale, experți în psihometrie, statisticieni și analiști, din România și Statele Unite ale Americii, și se bazează pe o metodologie științifică riguroasă și tehnologie de ultimă generație. Testele sunt adaptate, validate și normate în peste 28 de limbi de circulație internațională, inclusiv în limba română, pe populație reprezentativă demografic.

Instrumentele Great People Inside

Platforma Great People Inside – GR8PI a primit din partea EuroCloud România premiul pentru „Cel mai bun start-up de cloud” din anul 2016 și a ocupat una dintre primele trei poziții în finala premiilor EuroCloud Europe.

În anul 2019, platforma Great People Inside a fost selectată de către Top Sales Awards, ca fiind printre cele mai bune 10 sisteme de evaluare a resurselor umane la nivel global și s-a clasat printre cele mai bune 15 tehnologii de activare a procesului de vânzări (sales enablement) din lume.

În noiembrie 2020, pentru al doilea an consecutiv, realizările Great People Inside au fost recunoscute pe scena internațională; dintre miile de instrumente de evaluare din întreaga lume, Great People Inside a fost selectată printre finaliștii Top Sales Awards la categoriile Top Assessment Tools & Sales Enablement Technologies.

În ultimii 6 ani, Great People Inside a evoluat de la un start-up local bazat pe Cloud, la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în 28 de țări aflate pe 6 continente, iar din anul 2019 a devenit lider pe piața evaluărilor online de personal din România, cu o cotă de piață de peste 30% și peste 1.200.000 de profiluri în baza de date psihometrică.


Scrie-ne acum și te vom contacta în cel mai scurt timp

SOLICITĂ O EVALUARE GRATUITĂ