Consultanță electorală

Elaborăm și punem în aplicare strategii de campanie electorală a unui candidat sau partid politic prin metode și tehnici moderne specifice marketingului electoral.

Realizarea campaniei electorale presupune:

⦿ studierea electoratului prin realizarea de sondaje de opinie în vederea cercetării atitudinii politice a electorilor, imaginii partidelor și oamenilor politici, intențiile de vot și stabilirea indicelui de popularitate al candidatului;

⦿ elaborarea strategiei campaniei și stabilirea resurselor disponibile, fixarea obiectivelor (teren, ton și teme majore), identificarea țintelor electorale prioritare, stabilirea canalelor și suporturilor media utilizate (mass media și mediile individuale), întocmirea bugetului de campanie;

⦿ planificarea, organizarea si desfășurarea campaniei electorale are în vedere planificarea campaniei în timp și intensitate, organizarea staff-ului major al campaniei, organizarea logistică a campaniei și punerea în practică a strategiei electorale.

Pe parcursul desfășurării etapelor enumerate are loc o permanentă cuantificare a eficienței strategiei companiei printr-o monitorizare continuă a acesteia.

Notorietatea nu este suficientă pentru a susține o candidatură politică. Mult mai important este modul în care reușește un candidat să își proiecteze și să își consolideze o imagine publică compatibilă cu poziția pe care o vizează.

Consultanța electorală oferită de echipa noastră de specialiști reprezintă succesul campaniei dumneavoastră!


Aflați mai multe despre serviciile noastre de consultanță


Programează-ți o ședință cu un consultant Dima Consulting Group

HAI SĂ DISCUTĂM