Project Description

De-a lungul anilor Dima Consulting Group și-a dezvoltat portofoliul prin realizarea de activități de consultanță în domenii precum: managementul performanței, implementarea sistemelor și procedurilor de resurse umane, traininguri specializate, diagnoza climatului și culturii organizaționale, evaluarea performanțelor profesionale, marketing, studii de piață, consultanță electorală, managementul incubatoarelor de afaceri, elaborarea proiectelor de finanțare nerambursabilă europeană și a Băncii Mondiale.

Capacitatea de management a proiectelor a fost confirmată și prin derularea unuia din cele mai mari programe PHARE de dezvoltare de resurse umane din România, cunoscutul program „O nouă valoare resurselor umane” implementat în județele Brașov și Covasna. Amploarea proiectului, managementul acestuia, rezultatele au recomandat compania Dima Consulting Group pentru implementarea și altor proiecte de acest fel la nivelul României.

Anul 2013 marchează începutul proiectului „VIA – Vocatie, Interese, Autocunoastere si dezvoltare, drumul catre succesul profesional” – un Serviciu Inovativ de orientare în carieră.
Pentru elevi, studenți, persoane care doresc o schimbare de carieră sau pentru oricine dorește să se cunoască mai bine. Instrument folosit și recomandat de universități de prestigiu, consultanți de carieră și companii de renume validat de Colegiul Psihologilor din România.