În perioada 24-25 mai 2023, în Brașov la hotel Qosmo, într-o atmosferă vibrantă și plină de entuziasm, a avut loc cel mai important eveniment de resurse umane din România și un eveniment de impact în Europa de Est, Conferința Everything HR organizată de Great People Inside. Evenimentul a reunit peste 350 de participanți din diverse domenii de activitate, manageri și specialiști în resurse umane, psihologi, antreprenori, oameni de afaceri, reprezentanți de seamă ai marilor companii de consultanță și lideri ai asociațiilor din diverse sectoare economice.

Everything HR by Great People Inside este un concept revoluționar de evenimente dedicate excelenței și inovației în domeniul resurselor umane, dezvoltat pentru a aduce împreună profesioniști de talie internațională și locală din diverse industrii, cu scopul de a promova schimbul de cunoștințe și dezvoltarea în domeniul resurselor umane.

În cadrul ediției din acest an, participanții au avut ocazia de a asculta și de a interacționa cu speakeri de talie internațională din Marea Britanie, Vietnam, Letonia, Elveția și Statele Unite ale Americii și nume sonore din domeniul HR și mediul de business românesc, care au captivat audiența cu expertiza lor remarcabilă în strategii de recrutare a talentelor, managementul performanței și al carierei împărtășind perspective și soluții inovatoare despre viitorul muncii și al dinamicii organizaționale.

Dezbaterile provocatoare au abordat teme de actualitate precum egalitatea salarială, diversitatea și incluziunea la locul de muncă, transformarea HR-ului în era dominată de AI, dezvoltarea competențelor viitorului și adaptabilitatea la schimbările rapide din mediul de afaceri.

În deschiderea conferinței Doru Dima, CEO al companiei Great People Inside, și Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov, au dat startul oficial acestui eveniment de excepție. Doru Dima, unul dintre cei mai respectați și influenți profesioniști din domeniul resurselor umane, a împărtășit gândurile sale despre importanța dezvoltării și gestionării talentelor într-o lume în continuă schimbare. Alături de el, Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov, a adus un salut călduros și a subliniat importanța evenimentului în dezvoltarea comunității locale și a regiunii în ansamblu.

Conferința a debutat cu povestea fascinantă a vieții lui Tibi Ușeriu, ultramaratonist și câștigător, pentru a doua oară consecutiv, al uneia dintre cele mai dificile curse din lume, desfășurată la Cercul Polar de Nord.

Printre momentele memorabile s-au numărat discuțiile despre performanță în sport, carieră și în viată cu Ana Maria Popescu (Brânză), desemnată cea mai bună spadasină a lumii, de către Federația Internațională de Scrimă, alături de Mihai Covaliu – fost scrimer, medaliat olimpic și în prezent antrenor principal al CS Dinamo București și al lotului olimpic de sabie masculin al României, Președintele Federației Române de Scrimă și al Comitetului Olimpic și Sportiv Roman. De asemenea, am avut onoarea să îl avem alături de noi pe renumitul antrenor Octavian Bellu, recunoscut ca fiind cel mai de succes antrenor de gimnastică din lume.

Ca în fiecare an, și anul acesta am susținut o cauză de responsabilitate socială, Asociația Scut, dedicată sprijinirii copiilor și tinerilor defavorizați, sub îndrumarea președintei sale, Ela Dima. Prin parteneriatul nostru solid, ne-am dedicat îmbunătățirii vieții copiilor și tinerilor defavorizați, oferindu-le sprijin și oportunități de dezvoltare. Alături de Asociația Scut, ne-am angajat să construim un viitor mai bun pentru acești tineri și să aducem schimbări semnificative în comunitate, prin donații și implicare activă, oferindu-le șanse egale pentru un viitor mai bun.

Printre vorbitorii invitați la eveniment s-au numărat experți de renume din domeniul resurselor umane și din mediul de afaceri din România, alături de speakeri de prestigiu recunoscuți la nivel internațional, precum:

William Higham –Cel mai renumit expert în strategie și predicția comportamentului consumatorilor din UK, Fondator și CEO Next Big Thing, Doru Șupeală – consultant de marketing, management și business, Managing Director SPOR și Hacking Work, Emilia Stroe – Director HR Sphera Franchise Group, Aurelian Chitez – Director de Vânzări alături de Mihaela Colesnic – Tax & Legal Manager Romanian Software, Dorin Boabeș – Expert în leadership și comunicare, Cofondator Mind Architect, Mădălina Poenaru – Director HR Antena Group, Armina Dobrică – Consultant Senior Culture și Wellbeing alături de Adrian Löw-Vesa Director Health & Benefits Practice AON, Anca Pucă –Manager Vânzări UCMS by AROBS, Mihai Găvan – Global Strategic Alliances Director TotalSoft,  Oana Pădure – Director Comercial SanoPass by Medlife   Ovidiu Bîrsă – Director Comercial, Edenred Romania și Benefit Systems, Suzanne Lucas –fondator și CEO Evil HR Lady, Liene Uresina – Business & Performance Coach,, unul dintre cei doar 100 de coachi instruiți de Tony Robbins, Rick Yvanovich – un adevărat maestru al meseriei de coach în afaceri, Fondator & CEO –TRG International, Alexandru-Ene Drăgan – Head of the Litigation & Compliance Department  alături de Oana Piticaș – White Collar Crime & Employment Practice Coordinator,  Noerr, Adrian Măniuțiu – Fondator EM360 Group, Gabriel Chicioreanu – Fondator și CEO, LEARN&GO și 4CAREER, Cristina Ionescu –Chapter Lead Employee Experience, Raiffeisen Bank Romania, Mihail Pricop – Training Manager și Consilier Filosofic, Autonom, Cătălin Blaga – Trainer de Mindfulness și Soft-Skills.

Ca și concluzie, vă invităm să reflectați asupra înțelepciunii cuprinse în cuvintele inspirate ale lui Tibi Ușeriu, un adevărat exemplu de determinare și reziliență:

Nu contează ceea ce a făcut viața cu tine, ci ce faci tu cu ce a făcut viața din tine.
Viața este o alergare continuă, important este să nu pierzi direcția și încrederea în linia de finiș.”

Aceste cuvinte sunt un imbold puternic să ne asumăm responsabilitatea pentru propria viață, să ne străduim să transformăm adversitățile în oportunități și să păstrăm mereu perspectiva asupra obiectivelor noastre.

Încheiem această conferință cu încrederea că fiecare participant a plecat inspirat și motivat să-și continue drumul cu pasiune și determinare, devenind astfel arhitectul propriei reușite în viață.

Evenimentul a fost moderat de Simona Țăranu, realizator TV și Adrian Maniuțiu, Realizator TV și Fondator EM360.

Parteneri ai evenimentului:

Raiffeisen Bank, SanoPass, Antena TV Group, Kiss FM, Philip-Morris România, Sphera Group, Polipol Mobilă, Tuborg, Charging Partner, Dima Consulting Group, UCMS by AROBS, Noerr, Autonom, Edenred, AON România, Romanian Software, TotalSoft, Exim Banca Românească, Target Executive Search, KIRCHHOFF AUTOMOTIVE România, 123Travel, AMAN, Meyer, Tchibo, Macromex, ICCO, Niran Cosmetics, Magnolia, Libris Șt.O.Iosif, Almdudler, Gyermelyi, Harmopan, RoofArt, Sabon, Professional Wome’s Network România, AHK – Camera de Comert si Industrie Româno-Germană și Camera de Comert si Industrie Brasov.

Parteneri media ai evenimentului:

EM360 Group, Grupul Iubim Brașovul, eJobs, LEADERS, Newsbv.ro, Rentrop & Straton, AFSRU (Asociația Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane), La Pas prin Brașov, Learn&Go, Oameni și Companii, 4Career, Prețul Zilei, Monitorul Expres, PortalHR, Angajatorul meu, EventsOnline, PR Wave, Femei în Afaceri, Luisa Mateescu, Pro Business și Zelist Monitor.

Designul grafic al evenimentului realizat de Doru Fediuc Design.

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam accesați pagina:

https://everythinghr.live/

Contact pentru presă:

Nume: Laura Dragne

Funcție: Director de Comunicare

Email: laura.dragne@greatpeopleinside.com

Telefon: +40 724111381