Tehnologiile de comunicare, sunt necesare, dar nu suficiente, pentru ca noi oamenii să ne înţelegem unul cu celălalt. Acesta este motivul pentru care încă avem multe dispute şi conflicte în lume. Instrumentele tehnologice ne ajută să adunăm şi să răspândim informaţiile, dar avem nevoie de asemenea de calităţi precum toleranţa şi compasiunea pentru a obţine o mai bună înţelegere între oameni şi naţiuni. Mi-ar plăcea să ne văd că vom depăşi diviziunile tribale şi să începem să ne gândim şi să acţionăm ca şi cum am fi o singură familie. Asta ar fi globalizare reală…”
Arthur C. Clarke

Echipele virtuale au apărut ca o nouă formă de lucru colaborativă, concepută special pentru a satisface numeroasele schimbări asociate cu globalizarea, evoluția mediului de afaceri și a sectorului ICT precum și ca o modalitate de adaptare la condițiile economice actuale.

Progresele importante realizate în tehnologiile de comunicare oferă în zilele noastre opțiuni din ce în ce mai variate ce oferă flexibilitatea și mobilitatea necesară pentru a îmbunătăți performanța echipei dincolo de granițele geografice.

Membrii unei echipe virtuale se confruntă cu provocări noi atât la nivel organizațional cât și la nivel personal pe măsură ce învață să utilizeze numeroasele modalități de comunicare electronică ce le sunt disponibile.

De ce să participați la Trainingul „Echipele Virtuale”?

Veți învăța:

  • Modalități diferite de  lucru în echipă
  • Beneficiile și barierele echipelor virtuale
  • Cum să conduceți o echipă virtuală
  • Modalități de stimulare a angajamentului unei echipe virtuale
  • Principiile pe baza cărora funcționează o echipă
  • Considerații culturale asociate cu echipele virtuale
Pentru înscrieri și informații suplimentare despre traningurile și programele Dima Consulting Group, consultanții noștri vã stau în permanențã la dispoziție, la telefon: +40 268 426 336.